Forside Kontakt os Sitemap
Nyheder Katalog Pdf kataloger Hamelin koncepter Miljø og kvalitet Download og info Om Hamelin Ledige stillinger Linex - Velkommen Pressekontakt

Hamelin - et verdensnavn i kontorartikler

Hamelin A/S er en del af koncernen Hamelin med hovedsæde i Caen, Frankrig. Koncernen har mere end 40 fabrikker globalt inden for papir, kontorartikler og kontorbelysning. Hamelin indtager en stærk position på verdensmarkedet som producent og distributør af kontorartikler og relaterede produkter og er én af de Europas største og mest konkurrence dygtige inden for sit felt. Koncernens produktbrands er: Elba, Oxford, Canson, Bantex, Pierre, Linex og Unilux
 
Hamelin A/S er en kvalificeret leverandør af kontorartikler såvel til de lokale forhandlere som til de europæiske og globale kædedannelser og koncentrationer. Fra Hamelins distributionscenter i Lynge, nord for København sendes produkter til mere end 95 lande på 6 kontinenter. Vi er ca. 60 medarbejdere som alle tager os af henholdsvis økonomi, indkøb, logistik, markedsføring og salg.

I dag foregår produktionen primært på koncernens egne fabrikker i Europa og Østen, på højteknologiske maskiner med stor vægt på anvendelse af miljøvenlige råvarer.
 

Respekt for mennesket og miljøet


Vi bestræber os konsekvent på at anvende de mindst miljøbelastende råvarer og hjælpestoffer til produktion samt i produktionsprocesser. Ligesom vi bruger papir fra træer som er fældet med hensyntagen til dyrelivet i skovene. Således bliver der ikke fældet træer i de perioder hvor fuglene er redeliggende, og vi benytter ikke papir fremstillet af tropisk træ.
 

Vores værdier er:

 

Tillid og respekt for medarbejdere, partnere og miljø.

Elba logo
Oxford forside

Canson.jpg


Bantex_logotype_blue.jpg


logo-pierre-by-elba-RVB-ScreenUse.jpgLogo Linex

 

Forside Kontakt os Sitemap